Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Γνωριμία


Η Βασιλεία Φουντουλάκη είναι Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, πτυχιούχος του τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφολογίας του ΑΤΕΙ Λάρισας, παράρτημα Καρδίτσας με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.
Στα πλαίσια φοίτησής της, έχει εκπαιδευτεί ως κλινικός Διαιτολόγος στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο “Αττικό” ως εκπαιδευόμενη διαιτολογικής παρακολούθησης των ασθενών.
Έχει εξειδίκευση στο ''εφηβικό στρες και ψυχική υγεία εφήβων'' του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου, καθώς και στην ''Ψυχολογία της υγείας'' υπό την αιγίδα του κέντρου δια βίου μάθησης Beholistic.
Έχει εξειδικευτεί στις διατροφικές διαταραχές και παχυσαρκία του Εθνικού  Κέντρου Διατροφικών Διαταραχών της Ελλάδας. Η εκπαίδευση τελεί υπό την αιγίδα του British Psychological Society (BPS), του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων. 
Επιπλέον, έχει εργασθεί στο Διαιτολογικό και εργομετρικό κέντρο ”Nutrilab” στην Κηφισιά  παρέχοντας διαιτολογική παρακολούθηση στους ασθενείς.
Έχει παρακολουθήσει πλήθος επιστημονικών ημερίδων και συνεδρίων και είναι ενημερωμένη για τις εξελίξεις στην επιστημονική κοινότητα.
Στόχος της, να μεταφέρει το πάθος της για έναν υγιεινό τρόπο ζωής στους πελάτες της, σκοπός της είναι να κατανοήσει ο κόσμος πως σε ένα πρόγραμμα διατροφής η λέξη στέρηση δεν συνοδεύεται ούτε συνδυάζεται με την λέξη δίαιτα. Έχοντας πάντα ως γνώμονα το επιστημονικό υπόβαθρο η προσέγγιση της είναι εξατομικευμένη και συνυπολογίζονται οι προτιμήσεις, αποστροφές, το ιατρικό ιστορικό αλλά και βιοχημικές παράμετροι του ασθενούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλύτερη απορρόφηση σιδήρου

                                   Ο σίδηρος είναι ένα μιρκοθρεπτικό συστατικό το οποίο είναι πολύ σημαντικό για την συνολική υγεία. Στις μέ...